Velkommen til de små ting i hverdagen

tirsdag den 1. april 2014

Spirende forår og nye boller på den gamle suppe


Foråret er her og har været her i nogle uger faktisk. Det spirer og blomstrer alle steder hvor solens stråler og varme kan nå frem og giver den frydefulde følelse af, at varmere og lysere tider er på vej.


Farverne i haven ændres og alle steder lyser blændende hvidt, lysende gult og glimtende grønt frem og jager vinterens grå og visne udseende på flugt.
Foråret er næsten kommet bag på os i år. For kun et øjeblik siden stod vi midt i januar og havde god tid og ingen hast. Nu skriver vi første april og tiden løber afsted med os.
Vi har haft en masse fest på programmet. Både manden i huset og min far har rundet aldershjørner og er blevet fejret i størrer eller mindre grad og i meget festligt lag. Det har nu ikke skabt overvældende travlhed, men tværtimod en masse hygge.
Næ, det der i høj grad har skabt fart over alle felterne er at skiltet i vores forhave har fået nyt udseende...


Vi har solgt vores hus har vi. Om præcist to uger fra i dag låser vi vores dør for sidste gang og afleverer vore nøgler til de nye ejere.
Jamen hvor skal vi så hen? Ikke så langt, må vi sige. Vi skal ti kilometer væk ud på vores grund som ligger og venter på os. Inden da skal vi dog have et ophold i min søde svigermors sommerhus, indtil vores midlertidige bolig på grunden bliver klar.
Men inden da skal resten af vores hus pakkes sammen. Her er flyttekasser over alt, tomme hylder og skabe, byggetegninger og tilbud og ansøgninger i flotte bunker og påpasselig orden alt i mens hverdagen køre afsted i sin almindelige rumlen. Vi skal nok nå det.
Vi er spændte og glæder os til den byggeproces der venter forude, men en smule vemod lurer dog også under overfladen ved tanken om, at vi lige om lidt skal forlade vores hus som vi selv har bygget for 7 år tilbage.
Men vi gør som svanerne i søen nedenfor vores have...


Vi følger strømmen, hvis der da eller er strøm i en sø, og nyder solen!


Rigtig god tirsdag!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar