Velkommen til de små ting i hverdagen

torsdag den 17. marts 2011

Aftenhygge

Vi har fåer en af vores absolutte yndlinge til aftensmad i aften. En af de hurtige og ukomplicerede, men som så absolut har en smag som lagt hen af vejen kan måle sig med retter, der er meget mere krævende både hvad angår tid og ressourcer. Der er tale om den skønne spagettig cabonara.
Herhjemme hos os består retten af
2 æg,1 dl madlavningsfløde, 1 dl skummetmælk, 70 g revet parmesanost, 1 tsk groft salt, masser af friskkværnet peber og ca. 400 gr spagettig.
Spagettigen koges og imens røres de resterende ingredienser sammen i en skål. Når spagettigen er færdigkogt hældes vandet fra og spagettigen bliver tilbage i gryden. Den sammenrørte sauce hældes over og gryden stilles tilbage over blusset i ca 2 minutter under konstant omrøring. Smag retten til og den er klar til at spise.
I dag fik retten selskab af en håndfuld sprødstegt bacon, en rest skinke, nogle groft hakkede tomater og en portion lynristede pinjekerner, mums.



Lige om lidt venter weekenden rundt om hjørnet og den byder både på arbejde, timer på overetagen i selskab med smeden, familiebesøg og mange andre ting.
Nu vil vi springe på sofaen og slappe af for i dag, god aften til dig;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar