Velkommen til de små ting i hverdagen

søndag den 17. april 2011

Ferietid

Påskeferien er skudt i gang. To håndfulde fridage, plus lidt ekstra, ligger forude og venter åbne og imødekommene med spændende aktivititer, hyggelige sammenkomster og masser af hyggetid, uhm!
Ferien startede egentlig i fredags med en kort arbejdsdag for os begge og en skøn eftermiddag i det lækreste solskinsvejr på vores nye grund. Der blev det meste af lørdagen også brugt i hyggeligt selskab med dejlige mennesker. Aftenen i går stod i festens tegn da vi fejrede en af vores nærmeste venners 30 års dag. Feststemningen var vellykket, maden var skøn, folkene var herlige og det var bare en skøn aften, så vi siger tusind tak til værten og værtinden;)
Dagen i dag er blevet brugt i roligt tempo på lidt oprydning hist og her, lidt vasketøj, en smule ukrudtslugning, hyggeligt eftermiddagsbesøg af de skønneste mennesker, lidt afslapning og familiehygge til aftensmad.
Morgendagen byder på venindehygge, lidt planteflytning på den nye grund og atensmad hos min dejlige svigermor. jeg glæder mig meget.




God aften til dig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar