Velkommen til de små ting i hverdagen

lørdag den 14. januar 2012

Langsom lørdag

Lørdag er arbejde for os begge to. For gemalen er det uden for matriklen, for mig er det ved skrivebordet. Det er papirarbejde og forberedelse til nogle spændende kursusdage der venter forude i den kommende uge. Lørdag er indkøb og god tid til at vælge og vrage. Lørdag er vasketøj og blomstervanding, støvsugning og lidt tv-kiggeri. Lørdag er billedsortering på kameraet og computeren og er hårdt tiltrængt.

Lørdag har også været en hyggelig og varm eftermiddag hos mine forældre med afslappet frokost og frisk luft i vores yndlingsskov. Familiehunden var helt med på en timelang tur rundt på både de kendte og mindre kendte stier. Der er noget helt fantastisk smukt over skoven sådan en vinterdag, hvor temperaturen ligger lige under frysepunktet. Luften er kold og klar og bringer alle skovens skønne dufte af fugtig mos og frisk granskov med sig hver gang man trækker vejret. Lyden bære langt og fra fjerne hjørner og afkroge når lydene af vandets rislen i de små bække og spættens ihærdige hamren i stammen ens øre og bevidner, at selv om man synes meget alene i de store vidder, så er der liv alle steder omkring en.



Aftenen nærmer sig og fortrænger det smukke dagslys vi er blevet beriget med i dag. På køkkenbordet står skåle med kød, grønt, ost og hjemmelavet tomatsauce klar til at blive sammensat og kombineret til en lækker pizza så snart dejen er færdighævet og det er den omtrent lige nu. Ved siden af står en stor skål frugt snittet i små mundrette bidder som skal blandes med en god mørk chokolade og agere dessert senere i aften. Hvidvinen er på køl og bordet er næsten dækket, så lørdagaften kom bare an.

Lige inden alt dagslyset forsvandt fangede kameraet denne himmel...
God aften derude!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar