Velkommen til de små ting i hverdagen

søndag den 23. december 2012

Glædelig lille-juleaften

Det er d. 23 december, det er dagen før dagen, det er lille-juleaften og alt ånder fred og ro. Vi er kommet vel hjem efter en skøn dag hos mor og far med super lækker frokost, juletræspyntning, klargøring til familiejulefrokost 1. juledag og masser af hygge.
Udenfor har himmel og jord stået i ét det meste af dagen og nu ligger der et tykt snetæppe overalt, som barnlige sjæle og jule-romantikere som mig håber bliver liggende til i morgen, i det mindste indtil det bliver mørkt i morgen aften, please!
Lige nu er der orden på alting alle steder. Et bjerg af gaver står pakket og klar til at komme i bilen i morgen formiddagen. Der er gjort julerent og vaske gulve. Der er pakket tasker med skiftetøj og andre fornødenheder for d. 24 december står i familiens tegn og vi lægger fra land i morgen formiddag og kommer ikke hjem før det hele går løs, så vi tager det nødvendige med.
Der julefilm i fjernsynet, varm kakao i koppen, alle 4 lys er tændte i adventskransen og juletræet funkler og glimter i hjørnet af stuen. Billeder af herlighederne må vi undvære for kameraet er tør for strøm og til ladning så det kan være klar til i morgen.
Rigtig god lille.juleaften!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar