Velkommen til de små ting i hverdagen

mandag den 25. november 2013

Forsøgs-rullepølse

Torsdagens grisepartering gik som den skulle. Alt blev skåret ud, forarbejdet og pakket som vi ønskede med kun nogle enkelte hovedbrud undervejs. Så nu er fryseren fyldt med lækre sager der kun venter på at komme i kø til at blive spist. Der er mørbrad og stege, mignon og schnitzler, skinketern og skinkesteg, nakke filetter, spareribs og kogeben til vinterens supper, der er masser af skøn fars og mange andre gode sager. Der er også lavet velduftende leverpostej og flere meter krydret medister-
Som noget nyt denne gang ville vi dog også forsøge os med at lave rullepølse. Dette er imidlertid stadig en igangværende proces, som om vores anstrengelser er lykkedes er endnu for tidligt at sig. Men indtil videre ser det lovende ud, tror vi da ; )

 
Lige nu snurrer pølser i rygende vand over åben ild på komfuret sammen med løg, salt og peber. Den er færdig med at dovne i saltlage og skal nu koges mør og lækker.
Hvis resultatet viser sig fra sin gode side, kommer opskriften prompte!

Ellers byder mandagen på sen mødetid på arbejdet, 11,30!!!, så der nås en masse herhjemme inden den tid kommer. Lyset begynder så småt at dukke op i de fjerne horisonter så det også bliver til at se hvad man går og laver. Fuglene er for længst fodret og mæsker sig nu på foderbrættet, alt imens vaskemaskine og tørretumbler rumler om kap indenfor. Jo, det er rigtig mandag.
Rigtig god dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar