Velkommen til de små ting i hverdagen

lørdag den 30. november 2013

Hemmelige sysler

De sidste dage er gået med hemmelige sager af den slags man arbejder så intenst på at man næsten aldrig synes man bliver helt færdig. Hemmeligheden omfatter en kær kollega som i morgen har 25 års jubilæum og som skal fejres med manér. Hemmelighederne ligger klar til indpakning, men man skulle jo nødigt forhaste sig, så den får lov at vente lidt endnu.

I dag er hele dagen brugt i familiens tegn. Den har været fyldt af varme, nærvær, glæde, latter, tanker og store ord. Vi har været til guldbryllup, en begivenhed vi med et par regnestykker kan konstaterer at der ikke bliver ret mange af i vores generation. Min skønne faster og onkel var festens midtpunkt, et midtpunkt der har holdt sammen igennem alle livets sorger og glæder gennem 50 år.
Det har været skønt at få lov til at være med til at fejre dem i dag, det er vi glade for vi måtte!
Nu er vi landet i de bløde møbler med trætte ben og ømme fødder oppe på bordet og ser frem til at vi i morgen skal være med til at fejre endnu en skøn person.



I morgen er også julemånedens første dag, men som følge af de sidste dages megen aktivitet så står julepynten stadig trygt og godt på loftet og der må det vente en dag eller to endnu. Så er det jo godt at vi har billeder fra sidste jul, så vi kan huske hvordan det ser ud ; )
God aften derude!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar