Velkommen til de små ting i hverdagen

onsdag den 23. januar 2013

Madpakkerier

Madpakker herhjemme kan være mange ting. Det kan være pålæg på fladt, hjemmebagt rugbrød, det kan være rester fra gårsdagens aftensmad, det kan være salater i skål eller i et sprødt pitabrød, det kan være saftigt kød i en god grovbolle med friske grøntsager eller mange mange andre ting. Det eneste der står helt fast er, at madpakker dem smører vi hver dag!
Min madpakke er også ofte betinget af, hvad vores hverdag i børnehaven byder på, idet der er forskel på hvad der bedst egner sig til at spise hjemme i huset og ude i skoven. Madkassen til dagen i morgen ser sådan ud;



Nogen kunne måske finde på at tænke, at de mange små forskellige pakker mere indikerer en 4 årigs madpakke frem for en 30 årigs, men nogle dage er jeg bare til mange små pakker pakket pænt ind hver for sig. Indholdet her udgør: ½ rugbrød med æg, ½ rugbrød med den gode løgpølse, gulerodsstave, stave af rød peberfrugt, en håndfuld sprøde sukkerærter, 2 stave af den smagfulde vlaaskaas fra ostebutikken, en lille æskefuld mandler og jumbo-rosiner og et syrligt-sødt vinter æble.
Når man skal have madpakker hver dag, så skal de også være så man glæder sig til at sætte tænderne i dem.
God aften derude!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar