Velkommen til de små ting i hverdagen

onsdag den 2. januar 2013

Ude og inde

Hverdagen er igen i gang. Der skal smøres madpakker og handles ind. Der er tøj der skal vaskes og foldes i bunker. Der er tider der skal passes og krav der skal efterkommes. Hverdagen er meget ulig ferien med løse planer og frivillige gøremål. Men det gør ikke meget når vi nu godt kan lide hverdagen.
Vi lagde tidligt fra land i morges. Manden mod Århus, jeg mod børnehaven som skulle åbnes. De tidlige morgenvagter giver frihed i den anden ende og eftermiddagen har været god og lang. Der er fejet i garagen, begge biler er vasket , der er pillet lyskæde af fuglenes juletræ, flotte hyacinter er puttet i glasskåle med fine mosser og pynter nu rundt omkring i huset. Henne på komfuret snurrer sprøde grøntsager over sagte ild i den store gryde. Der var grøntsager på tilbud under handlen i dag, så nu laves der kraftfuld og vitaminrig tomatsuppe som skal fryses ned og gemmes til travle dage hvor tiden er knap.
Henne på bordet venter nu en stor bunke nyvasket tøj som skal strækkes og foldes og lægges på plads. Jeg går igang nu, ja jeg gør. Jeg skal bare lige....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar