Velkommen til de små ting i hverdagen

lørdag den 30. juli 2011

Ferietid

Der er feriestille her på bloggen. Stille er der til gengæld ikke der hvor vi bruger de fleste af vores vågne timer i disse dage. Der er tvært imod larm, brølende maskiner, drønende motorsave og generel urolighed. Larmen til trods er det dog bare rigtig hggeligt. Det er også hårdt, beskidt og nogle rigtig lange dage, men hold fast i piggene på et pindsvin hvor er vi kommet langt.

Alle bygninger er væltet. Alle materialerne er skildt ad, sorteret fra hinanden, langt i bunker og langt de fleste bunker er også kørt væk. Tilbage på grunden er der er frygtelig masse brokker, nogle sokler der skal brydes op og skal knuses sammen med brokkerne og en stor dynge træ der skal skæres op og køres væk i en stor container.

Det er ikke blevet mindre rodet der ude på vores "mark", der er tvært om blevet meget mere rodet, men det er rod i den rigtige retning. Retningen frem mod, at grunden om føje tid står ryddelig og klar til at kunne bygges på, hvis tingene går op i en højere enhed så det er det skal ske i fremtiden.

Herunder kommer der en stak billeder af hvad vi har brugt tiden på den forgangne uge:













1 kommentar: